آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,473
تعداد مشاهده مقاله56,192,343
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,327,867

1.

اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم-چرب

دوره 21، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1404، صفحه 61-77
مریم اکبری گورچین قلعه؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ هانیه یاربی

2.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی ژل آلوئه‌ورا بر پایداری روغن سویا

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 541-556
مرجان کرمی؛ لیلا ناطقی؛ سیمین اسداللهی

3.

بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 1-11
شکیبا کیانیانی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

4.

بررسی اثر چهار نوع لایه پوششی بر خواص فیزیکی-شیمیایی میوه انار (رقم میخوش)

دوره 30، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 661-670
منیژه خانیان؛ داود قنبریان

5.

شبیه‌سازی انتقال حرارت و جرم در خشک‌کن رفرکتنس ویندو برای ژل آلوئه‌ورا

دوره 14، شماره 2، تیر 1403، صفحه 197-214
آتنا شهرکی؛ مهدی خجسته پور؛ محمودرضا گلزاریان؛ الهام آذرپژوه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب