آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,120
تعداد مقالات21,950
تعداد مشاهده مقاله93,946,510
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,563,340
کیانیانی, شکیبا, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1398). بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60437
شکیبا کیانیانی; محمد جواد وریدی; مهدی وریدی. "بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 1, 1398, 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60437
کیانیانی, شکیبا, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1398). 'بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), pp. 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60437
کیانیانی, شکیبا, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(1): 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60437


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب