آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,996
تعداد مقالات20,510
تعداد مشاهده مقاله25,660,263
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,476,180

1.

بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز

صفحه 1-11
شکیبا کیانیانی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

2.

بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی

صفحه 13-24
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

3.

بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله

صفحه 25-35
نیلوفر اسمعیلی خانی؛ شادی مهدی خانی؛ علی محمدی

4.

ارزیابی اثر اسید لاکتیک بر ویژگی‌های بافتی و الگوی پروتئولیز عضله دو سر ران شتر یک کوهانه

صفحه 37-54
مهسان ایرجی فر؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ یونس زاهدی دیزج یکان

5.

تاثیر صمغ‌های دانه لوکاست و زانتان به‌عنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی

صفحه 55-65
مریم زائری؛ سیمین اسداللهی؛ مهناز هاشمی روان

6.

اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی

صفحه 67-76
سپیده آریایی مجد؛ مانیا صالحی فر

7.

بررسی اثر پوشش خوراکی و شرایط خشک کردن بر ویژگی‌های کیفی انجیر خشک

صفحه 77-89
پیوند قلی پور شهرکی؛ محمد فاضل

8.

بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله گوجه‌فرنگی به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 91-105
مهدی زاهدی؛ زهره حمیدی؛ حسن احمدی گاولیقی

9.

امکان‌سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن

صفحه 107-120
نفیسه رواتاب؛ سیمین اسداللهی؛ محمدرضا اسحاقی

10.

بررسی اثر جایگزینی سفیده تخم‌مرغ با شیرین بیان بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی موس

صفحه 121-131
هانیه عارفی؛ حجت کاراژیان

11.

اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا

صفحه 133-144
فرشته غلامی؛ سارا انصاری

12.

تاثیر بسته‌بندی در پوشش‎های مختلف پلیمری روی برخی شاخص‌های کیفی و کمی پسته خشک رقم احمدآقایی طی دوره انبارمانی

صفحه 145-157
مریم هاشمی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ احمد شاکر اردکانی؛ سید حسین میردهقان

13.

اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری

صفحه 159-170
ندا درخشان؛ علی اکبر شکوهیان؛ بهرام فتحی آچاچلوئی

14.

امکان‌سنجی تولید نوشابه گازدار زعفرانی با خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی مطلوب

صفحه 171-180
فاطمه سادات میرزا خلیلی؛ پیمان رجایی؛ مهناز هاشمی روان

15.

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه کم‌چرب حاوی پودر بتاگلوکان و عصاره اتانولی پونه کوهی

صفحه 181-198
بهارک حساس؛ لیلا ناطقی؛ علیرضا شهاب لواسانی

16.

برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گلابی رقم درگزی

صفحه 199-210
مهساسادات رضوی؛ عبدالله گل محمدی

17.

تأثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار

صفحه 211-221
کوثر کاکایی؛ محمد نوشاد؛ بهزاد ناصحی؛ محمد حجتی؛ شهرام بیرقی طوسی

18.

مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) استخراج شده به دو روش حمام و پروب فراصوت

صفحه 223-233
مهسا علیخانی فرادنبه؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ مریم قادری قهفرخی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب