آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,962
تعداد مقالات20,578
تعداد مشاهده مقاله27,745,808
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,288,397
کیانیانی, شکیبا, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1398). بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60437
شکیبا کیانیانی; محمد جواد وریدی; مهدی وریدی. "بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 1, 1398, 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60437
کیانیانی, شکیبا, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1398). 'بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), pp. 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60437
کیانیانی, شکیبا, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(1): 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60437


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب