آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,846
تعداد مقالات19,518
تعداد مشاهده مقاله9,306,128
تعداد دریافت فایل اصل مقاله6,539,844
کیانیانی, شکیبا, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1398). بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60437
شکیبا کیانیانی; محمد جواد وریدی; مهدی وریدی. "بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 1, 1398, 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60437
کیانیانی, شکیبا, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1398). 'بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), pp. 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60437
کیانیانی, شکیبا, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(1): 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60437


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب