رواتاب, نفیسه, اسداللهی, سیمین, اسحاقی, محمد رضا. (1398). امکان‌سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), 107-120. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.71406
نفیسه رواتاب; سیمین اسداللهی; محمد رضا اسحاقی. "امکان‌سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 1, 1398, 107-120. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.71406
رواتاب, نفیسه, اسداللهی, سیمین, اسحاقی, محمد رضا. (1398). 'امکان‌سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), pp. 107-120. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.71406
رواتاب, نفیسه, اسداللهی, سیمین, اسحاقی, محمد رضا. امکان‌سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(1): 107-120. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.71406


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.