آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,257
تعداد مشاهده مقاله19,723,534
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,063,951
حساس, بهارک, ناطقی, لیلا, شهاب لواسانی, علیرضا. (1398). بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه کم‌چرب حاوی پودر بتاگلوکان و عصاره اتانولی پونه کوهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), 181-198. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.71312
بهارک حساس; لیلا ناطقی; علیرضا شهاب لواسانی. "بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه کم‌چرب حاوی پودر بتاگلوکان و عصاره اتانولی پونه کوهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 1, 1398, 181-198. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.71312
حساس, بهارک, ناطقی, لیلا, شهاب لواسانی, علیرضا. (1398). 'بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه کم‌چرب حاوی پودر بتاگلوکان و عصاره اتانولی پونه کوهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), pp. 181-198. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.71312
حساس, بهارک, ناطقی, لیلا, شهاب لواسانی, علیرضا. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه کم‌چرب حاوی پودر بتاگلوکان و عصاره اتانولی پونه کوهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(1): 181-198. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.71312


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب