آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,962
تعداد مقالات20,581
تعداد مشاهده مقاله27,880,680
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,323,209
غلامی, فرشته, انصاری, سارا. (1398). اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), 133-144. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.72043
فرشته غلامی; سارا انصاری. "اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 1, 1398, 133-144. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.72043
غلامی, فرشته, انصاری, سارا. (1398). 'اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), pp. 133-144. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.72043
غلامی, فرشته, انصاری, سارا. اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(1): 133-144. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.72043


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب