زائری, مریم, اسداللهی, سیمین, هاشمی روان, مهناز. (1398). تاثیر صمغ‌های دانه لوکاست و زانتان به‌عنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), 55-65. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.66890
مریم زائری; سیمین اسداللهی; مهناز هاشمی روان. "تاثیر صمغ‌های دانه لوکاست و زانتان به‌عنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 1, 1398, 55-65. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.66890
زائری, مریم, اسداللهی, سیمین, هاشمی روان, مهناز. (1398). 'تاثیر صمغ‌های دانه لوکاست و زانتان به‌عنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), pp. 55-65. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.66890
زائری, مریم, اسداللهی, سیمین, هاشمی روان, مهناز. تاثیر صمغ‌های دانه لوکاست و زانتان به‌عنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(1): 55-65. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.66890


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.