آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,101
تعداد مقالات21,741
تعداد مشاهده مقاله85,904,650
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,913,920
اسمعیلی خانی, نیلوفر, مهدی خانی, شادی, محمدی, علی. (1398). بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60768
نیلوفر اسمعیلی خانی; شادی مهدی خانی; علی محمدی. "بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 1, 1398, 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60768
اسمعیلی خانی, نیلوفر, مهدی خانی, شادی, محمدی, علی. (1398). 'بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), pp. 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60768
اسمعیلی خانی, نیلوفر, مهدی خانی, شادی, محمدی, علی. بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(1): 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60768


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب