آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,156
تعداد مقالات22,498
تعداد مشاهده مقاله104,059,455
تعداد دریافت فایل اصل مقاله49,992,585
اکبری گورچین قلعه, مریم, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی, یاربی, هانیه. (1404). اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 61-77. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89260.1354
مریم اکبری گورچین قلعه; محمد جواد وریدی; مهدی وریدی; هانیه یاربی. "اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1404, 61-77. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89260.1354
اکبری گورچین قلعه, مریم, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی, یاربی, هانیه. (1404). 'اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 61-77. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89260.1354
اکبری گورچین قلعه, مریم, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی, یاربی, هانیه. اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 21(1): 61-77. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89260.1354


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب