آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,124
تعداد مقالات21,981
تعداد مشاهده مقاله94,111,807
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,817,148
اکبری گورچین قلعه, مریم, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی, یاربی, هانیه. (1404). اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 61-77. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89260.1354
مریم اکبری گورچین قلعه; محمد جواد وریدی; مهدی وریدی; هانیه یاربی. "اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1404, 61-77. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89260.1354
اکبری گورچین قلعه, مریم, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی, یاربی, هانیه. (1404). 'اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 61-77. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89260.1354
اکبری گورچین قلعه, مریم, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی, یاربی, هانیه. اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 21(1): 61-77. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89260.1354


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب