26.

پاسخ فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی مرتبط با عملکرد بالنگوی شهری (Lallemantia iberica Fisch) به ازتوباکتر در مقایسه با کود اوره در خاک شور

دوره 13، شماره 3، پاییز 1400، صفحه 519-538
نیلوفر باقری؛ علیرضا پیرزاد

27.

پرآوری شاخساره درون‌شیشه‌ای گلابی رقم شکری تحت تاثیر عناصر غذایی محیط‌کشت در فضای نرم افزار Design Expert

دوره 33، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 577-591
ساجده کریم پور؛ غلامحسین داوری نژاد؛ محمد زکی عقل؛ محمدرضا صفرنژاد

28.

تأثیر برهم‌کُنش ورمی‌کمپوست و تنش شوری بر برخی از صفات مورفولوژیک، فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاهچه‌های لوبیاقرمز رقم درخشان Phaseolus vulgaris L.))

دوره 4، شماره 1، بهار 1392
عبدالله بیک خورمیزی؛ علی گنجعلی؛ پروانه ابریشم‌چی؛ مهدی پارسا

29.

تأثیر تلقیح دو گانه باکتری تیوباسیلوس (Thiobacillus thiooxidans) و قارچ میکوریز (Glomus spp.) بر تغذیه ذرت در سطوح مختلف گوگرد

دوره 29، شماره 3، تابستان 1394، صفحه 718-729
احمد غلامی؛ علی انصوری؛ حمید عباس دخت؛ علیرضا فلاح

30.

تأثیر شکل نیتروژن بر ترکیب شیمیایی و عملکرد ارقام کاهو (Lactuca sativa L.) در کشت بدون خاک

دوره 34، شماره 1، بهار 1399، صفحه 119-130
عاطفه بیگی هرچگانی؛ شهرام کیانی؛ علیرضا حسین پور

31.

تاثیر تیمار های کودی در سطوح مختلف فشردگی بر روی برخی از صفات کیفی چمن پاییزه

دوره 27، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 193-200
سهیلا جواهری؛ حسین زارعی؛ سید علیرضا موحدی نائینی؛ قربانعلی روشنی

32.

تاثیر محلول‌پاشی برگی روی و بور بر صفات کمی وکیفی میوه توت‌فرنگی رقم اروماس در کشت هیدروپونیک

دوره 32، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 213-226
آرا علی‌نژاد اله‌شاه؛ حسین مرادی؛ حسین صادقی

33.

زیست فراهمی عناصر غذایی در سه بافت یک خاک آهکی تحت تاثیر کاربرد لجن فاضلاب و کود شیمیایی پس از برداشت ذرت

دوره 26، شماره 2، تابستان 1391
حمیدرضا بوستانی؛ عبدالمجید رونقی

34.

مقایسه رشد، غلظت عناصر غذایی و میزان اسانس دو رقم ریحان (Ocimum basilicum) بومی ایران در دو سیستم کشت هیدروپونیک و آکواپونیک

دوره 27، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 235-246
حمید رضا روستا؛ سمیه عرب پور

35.

نقش اسیدهای آلی در آزاد سازی عناصر فسفر و روی از یک خاک آهکی

دوره 30، شماره 3، تابستان 1395، صفحه 805-816
ساره نظامی؛ محمد جعفر ملکوتی

36.

واکنش برخی از صفات خاک و ویژگی‌های کیفی دانه آفتابگردان به رژیم‌های مختلف تغذیه‌ای

دوره 16، شماره 1، بهار 1397، صفحه 35-48
فاطمه سلیمانی؛ گودرز احمدوند؛ علی اکبر صفری سنجانی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.