آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,273
تعداد مشاهده مقاله20,979,856
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,948,277

1.

اثر پری‌بیوتیک‌ها بر تولید ترکیبات ضدمیکروبی از لاکتوباسیلوس‌ها علیه پروتئوس میرابیلیس (سویه ATCC 7002 و سویه PTCC 1076)

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 41-47
لیلا گودرزی؛ روحا کسری کرمانشاهی

2.

اثر روش‌های استخراج بر میزان ترکیبات فنولیک و خصوصیات ضدمیکروبی عصاره برگ گیاه اناریجه (Pimpinella affinis)

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 59-68
الهام شکوه صارمی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ معصومه بحرینی

3.

ارزیابی خواص فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس صمغ بنه

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 584-593
وحید علی زاده؛ حسن برزگر؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی

4.

ارزیابی میزان کلروفیل، فعالیت ضداکسایشی و اثر ضدمیکروبی عصاره برگ قاصدک

دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 63-72
سحر روشنک؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ علیرضا وسیعی؛ ندا نوروزی

5.

بررسی اثر روش استخراج با حلال‌های آب و متانول بر ویژگی‌های ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره گیاه بن‌سرخ: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro”

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 83-91
محمد حجتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی

6.

بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره‌های فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آب‌سیب

دوره 10، شماره 1، فروردین 1393
ویدا مردانی قهفرخی؛ مهران اعلمی؛ سعیده عربشاهی دلویی؛ علیرضا صادقی ماهونک

7.

بررسی ترکیبات فعال زیستی آب آلبالو تلخه (White mahaleb L.)

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 81-92
فیروزه بذرافکن؛ سهیلا زرین قلمی؛ علی گنجلو

8.

بررسی گروه‏های عاملی ترکیبات زیست‏فعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برون‌تنی

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 415-426
هدیه یوسفی پور؛ محمدامین مهرنیا؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی

9.

بررسی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپ‌فروت بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا: یک مطالعه آزمایشگاهی

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 415-425
حسین زنگانه؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ بهروز علیزاده بهبهانی

10.

تهیه نانوذرات لیپوزومی حاوی اسانس کاکوتی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 231-245
نگین جعفریان؛ افشین آخوندزاده بستی؛ حمیده امتیازی

11.

ویژگی ضدمیکروبی اولئورزین لیکوپن روی برخی پاتوژن‌های غذایی

دوره 12، شماره 3، مرداد و شهریور 1395، صفحه 382-387
آزاده رنجبر ندامانی؛ الهام رنجبر ندامانی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب