1.

اثر باکتری‌های محرک رشد، کود نیتروژن و گوگرد بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه کرچک (Ricinus communis L.) در منطقه سیستان

دوره 6، شماره 2، بهار 1393، صفحه 275-289
سکینه قاسمی؛ سید محسن موسوی نیک

2.

اثر تراکم کاشت، مقدار و تقسیط کود نیتروژن برخصوصیات کیفی و کارایی استفاده از نیتروژن گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) در رقابت با علف‌های‌هرز

دوره 13، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 358-368
موسی فولادوند؛ علیرضا یدوی

3.

اثر ریزموجودات مفید در شرایط تنش آبی بر تشکیل جوانه های گل دو ژنوتیپ بادام

دوره 27، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 217-226
علی اکبر شکوهیان؛ غلامحسین داوری‌نژاد؛ علی تهرانی‌فر؛ علی رسول‌زاده

4.

اثر زمان اعمال سطوح مختلف تنش شوری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی علوفه کوشیا (Kochia scoparia)

دوره 12، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 613-620
جعفر نباتی؛ محمد کافی؛ احمد نظامی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ علی معصومی؛ محمد زارع مهرجردی

5.

اثر سطوح آبیاری و محلول‌پاشی آهن و روی بر خصوصیات کمی و کیفی لوبیا قرمز (Phaseolous vulgaris L.)

دوره 6، شماره 1، پاییز 1394، صفحه 54-65
روح‌الله سعیدی ابواسحقی؛ علیرضا یدوی

6.

اثر سطوح مختلف اسید آمینه متیونین و پروتئین جیره بر عملکرد رشدی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

دوره 1، شماره 2، بهار 1388
یحیی محمدی؛ جلال یوسفی؛ حسن درمانی کوهی

7.

اثر سمیت کادمیم بر تغییر میزان شاخص‌های پرولین و آنتی اکسیدان‌ها در کاهو (Lactuca sativa L.)

دوره 27، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 359-366
مریم حقیقی؛ محسن کافی

8.

اثر محلول‌پاشی اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی دو رقم نخود زراعی (Cicer arietinum L.) در شرایط تنش خشکی

دوره 9، شماره 1، زمستان 1397، صفحه 99-117
سیامک فرجام؛ عادل سی وسه مرده؛ حمداله کاظمی اربط؛ مهرداد یارنیا؛ اسعد رخزادی

9.

اثر منابع مورد استفاده در پروتئین خوراک بر بازده نیتروژن و بیان ژن ناقل اوره (نوع ب) در بره‌های نر بلوچی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین ‌خام

دوره 9، شماره 2، پاییز 1396، صفحه 146-157
الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ علیرضا وکیلی

10.

اثر همزیستی میکوریزا و آبیاری تکمیلی بر عملکرد و عناصر دانه و بقایای گیاهی نخود (Cicer arietinum)

دوره 10، شماره 1، پاییز 1398، صفحه 75-90
محمود مظلومی ممیندی؛ علیرضا پیرزاد؛ جلال جلیلیان

11.

ارزیابی تعدیل تنش شوری با استفاده از کلسیم و پتاسیم در گیاه دارویی زنیان

دوره 10، شماره 1، بهار 1391، صفحه 189-197
اصغر رحیمی؛ حسین دشتی؛ شهاب مداح حسینی

12.

ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ذرت (Zea mays L.) تحت تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست، باکتری تیوباسیلوس و محلول‌پاشی آهن و روی

دوره 8، شماره 3، تابستان 1395، صفحه 359-372
الناز داوران حق؛ بهرام میرشکاری؛ محمد رضا اردکانی؛ فرهاد فرح وش فرح وش؛ فرهاد رجالی

13.

ارزیابی صفات زراعی و کیفی در ژنوتیپ‌های مختلف تریتیکاله

دوره 15، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 872-884
سیف الله انصاری؛ سیدعلی محمد میرمحمدی میبدی؛ احمد ارزانی؛ پوراندخت گلکار

14.

ارزیابی کمک آب زیرزمینی کم‌عمق در تأمین نیاز آبی دو رقم عدس (Lens culinaris L.)

دوره 9، شماره 2، بهار 1397، صفحه 191-203
هوشنگ قمرنیا؛ آزاده خلدی رضاپی؛ مختار قبادی

15.

ارزیابی ویژگی‌های ساختاری و عملکردی پروتئین سه ژنوتیپ مختلف لوبیا (Phaseolus vulgaris)

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 79-91
نازنین فاطمه رحمتی؛ آرش کوچکی؛ مهدی وریدی؛ رسول کدخدایی

16.

بررسی اثرات تنش خشکی بر رشد و خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه شوید (Anethum graveolens L.)

دوره 27، شماره 1، بهار 1392، صفحه 27-35
زهرا ستایش‌مهر؛ علی گنجعلی

17.

بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی

دوره 6، شماره 4، بهار 1393، صفحه 333-341
حسن محمدی عمارت؛ ابولقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی

18.

بررسی اثر سطوح مختلف گوگرد بنتونیت بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد کلزا

دوره 10، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 781-788
رضا صدرآبادی حقیقی

19.

بررسی اثر فاصله ردیف و تراکم بوته بر عملکرد کمی و کیفی سویا تحت رقابت علف‌های هرز

دوره 6، شماره 4، بهار 1393، صفحه 848-857
زهرا جوزاریان؛ علیرضا یدوی؛ محسن موحدی دهنوی؛ عیسی مقصودی

20.

بررسی اثر قطع آبیاری و محلول‌پاشی اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های زراعی، فیزیولوژیکی و کیفی لوبیا‌قرمز رقم D81083

دوره 8، شماره 2، بهار 1396، صفحه 141-154
تبسم قدیمیان؛ حمید مدنی؛ مسعود گماریان

21.

بررسی برهم‌کنش کاربرد ازتوباکتر و نیتروژن بر میزان انتقال مجدد مواد، عملکرد و اجزای عملکرد دانه جو (Hordeum vulgar L.)

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 893-908
اردشیر طاهری نژاد؛ محمداقبال قبادی؛ سعید جلالی هنرمند؛ حسن حیدری

22.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 330-339
سعید میرعرب رضی؛ محبت محبی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ آرش کوچکی

23.

به تراکم و تاریخ کاشت در (Lathyrus sativus L.) واکنش برخی خصوصیات کیفی خلّر

دوره 9، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 678-684
اسماعیل نیرومند توماج؛ مجید جامی الاحمدی؛ احمد ریاسی؛ غلامرضا زمانی

24.

بهینه‌سازی استخراج و اصلاح ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پروتئین و فیبر باقلا توسط اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 569-580
محیا اورجی؛ مزدک علیمی؛ علی معتمدزادگان؛ شیرین شکوهی

25.

بهینه‌سازی مصرف کود در گندم (Triticum aestivum L.) با استفاده از شاخص تغذیه نیتروژن

دوره 10، شماره 3، زمستان 1397، صفحه 647-664
مهدی نصیری محلاتی؛ علیرضا کوچکی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.