آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,260
تعداد مشاهده مقاله19,778,599
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,105,252

1.

اثر پایه و پیوندک بر جذب عناصر غذایی دو رقم انار’رباب نیریز‘ و’خفر جهرم‘

دوره 36، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 791-802
حمید رضا کریمی؛ نعیمه بی نیاز؛ علی اکبر محمدی میریک؛ مجید اسمعیلی زاده؛ زینب حاتمیان

2.

اثر سرعت جریان هوا بر فرآیند پیش‌‌خنک‌‌کاری انار با هوای سرد اجباری در انتقال حرارت ناپایا

دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 79-91
محمدعلی به آئین؛ اصغر محمودی؛ سید فرامرز رنجبر

3.

اثر ضربه ناشی از سقوط بر کوفتگی میوه انار

دوره 6، شماره 1، 1395، صفحه 176-187
محمد محمدشفیع؛ علی رجبی پور؛ حسین مبلی؛ مجید خانعلی

4.

اثر غلظت و زمان محلول‌پاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (Punica granatum L.) رقم ملس اصفهان

دوره 27، شماره 3، آذر 1392، صفحه 310-317
وحید روحی؛ انیسه اسماعیل زاده

5.

اثر محلول‌پاشی کلرید کلسیم و زمان مختلف محلول‌پاشی بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه

دوره 29، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 158-167
وحید روحی؛ علی نیکبخت؛ سعداله هوشمند

6.

اثر مراحل مختلف برداشت بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار ).(Punica granatum L در شرایط آب و هوایی باغملک (استان خوزستان)

دوره 28، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 71-79
فرزانه پایمرد؛ مختار حیدری؛ محمدحسین دانشور؛ نوراله معلمی

7.

اثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب

دوره 28، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 177-184
عبدالعلی حسامی؛ محمدرضا پورقیومی؛ سعادت ساریخانی خرمی

8.

ارزیابی تنوع ژنتیکی و وراثت‌پذیری برخی خصوصیات میوه ژنوتیپ‌های انار

دوره 32، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 555-566
بهروز مرادی عاشور؛ محمد ربیعی؛ بهروز شیران؛ سعداله هوشمند

9.

امکان‌سنجی استفاده از جذب اشعه ایکس به عنوان یک روش غیر مخرب برای تعیین برخی از شاخص های کیفی میوه انار

دوره 27، شماره 3، آذر 1392، صفحه 335-341
فرهاد سلمانی زاده؛ سید مهدی نصیری؛ مجید راحمی؛ عبدالعباس جعفری

10.

اولین گزارش Endaphis perfidus Keiffer (Diptera: Cecidomyiidae) به‌عنوان پارازیتوئید داخلی شته انار (Aphis punicae Pass.) در ایران

دوره 26، شماره 2، شهریور 1391
حسین صادقی نامقی؛ مجتبی حسینی؛ نجیبه‌ جلالی مقدم

11.

بررسی اثرکم آبیاری و کم آبیاری موضعی ریشه بر عملکرد کمی و کیفی و کارآیی مصرف آب انار

دوره 31، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 338-353
محمد سعید تدین؛ غلامرضا معافپوریان

12.

بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ‌های انار از هفت منطقه ایران با استفاده از نشانگر AFLP

دوره 26، شماره 3، آذر 1391
زهرا نعمتی؛ علی تهرانی فر؛ محمد فارسی؛ امین میرشمسی کاخکی؛ سید حسین نعمتی

13.

بررسی مسیرهای بازاررسانی انار در استان لرستان

دوره 28، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 18-24
عاطفه بیرانوند؛ محمد خالدی؛ محسن شوکت فدائی

14.

پیش‌بینی حجم، سطح جانبی و ضریب کرویت انار با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی MLP

دوره 5، شماره 2، 1394، صفحه 292-301
عباس روحانی؛ سید ایمان ساعدی؛ هادی گرایلو؛ محمدحسین آق خانی

15.

ساخت و ارزیابی دستگاه دانه‌کن انار ارتعاشی- بادی

دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 1-12
سیدمهدی نصیری؛ سحر صمصامی؛ محمد لغوی

16.

شناسایی مورفولوژیکی و مولکولی گونه‌های عمده Meloidogyne و پراکنش آن‌ها در باغ‌های انار استان‌های خراسان

دوره 34، شماره 3، مرداد 1399، صفحه 297-308
نفیسه کتولی؛ عصمت مهدیخانی مقدم؛ رضا اقنوم

17.

کاربرد اسید سالیسیلیک قبل از برداشت میوه بر خصوصیات پس از برداشت انار و نگهداری در انبار سرد

دوره 28، شماره 3، آذر 1393، صفحه 360-368
حمیده رستگاری؛ علی تهرانی فر؛ سید حسین نعمتی؛ محدرضا وظیفه‌شناس

18.

مطالعه خصوصیات فیزیکی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست میوه 30 رقم مختلف انار ایران

دوره 28، شماره 3، آذر 1393، صفحه 312-318
علی تهرانی فر؛ مهدی زارعی؛ بهنام اسفندیاری؛ زهرا نعمتی

19.

مقایسه سیستم‌های کشت ارگانیک، تلفیقی و مرسوم بر کیفیت میوه انار رقم رباب شیراز

دوره 30، شماره 3، آذر 1395، صفحه 447-456
میثم احمدی؛ محمود قاسم نژاد؛ حسین میغانی؛ مسعود کاووسی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب