26.

بهینه سازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کم چرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 فروردین 1401
سیده فریناز صارم نژاد نمینی؛ محبت محبی؛ آرش کوچکی

27.

بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 87-100
فرشته حسینی؛ زینب رفتنی امیری

28.

بهینه سازی محلول اسمزی و بررسی اثرات آبگیری اسمزی بر ویژگیهای بافتی و رنگی میوۀ «به» فرآیند شده با پوشش های پلی ساکاریدی فعال

دوره 9، شماره 2، تابستان 1392
مینا اکبریان؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان نیا؛ محمود صوتی خیابانی

29.

بهینه سازی واحد کوبنده برای دانه‏‏ های آفتاب‏گردان آجیلی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 مهر 1400
اسماعیل چاوشقلی؛ شمس اله عبداله‌پور؛ حمیدرضا قاسم زاده

30.

بهینه‌سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک لیمویی تولید شده بر پایه تراوه

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 830-843
رضا امیر خمیریان؛ حسین جوینده؛ جواد حصاری؛ حسن برزگر

31.

بهینه‌یابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 572-587
آرش کوچکی؛ عبدالله همتیان سورکی؛ محمد الهی؛ سید محمد علی رضوی

32.

بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز، بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون

دوره 8، شماره 4، زمستان 1391
آرش کوچکی؛ سید علی مرتضوی

33.

بهینه‌یابی فرمولاسیون پنیر سفید فراپالایش با اثر جایگزینی روغن بذر کتان با چربی شیر به کمک روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 645-655
ثمانه جودی عطار؛ وحید حکیم زاده؛ حسن رشیدی

34.

پوست گیری کیوی با فناوری حرارتی مادون قرمز: تأثیر پارامترهای عملیاتی بر عملکرد پوست گیری

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 629-644
زهرا محمدی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر؛ محمد قربانی

35.

تأثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)

دوره 8، شماره 2، تابستان 1391
مسعود رضائی؛ علی معتمدزادگان

36.

تاثیر pH، قدرت یونی، دما و غلظت شکر بر شکل‌گیری میکروامولسیون اسانس پوست پرتقال/ توئین 60: پروپانل و آب با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 15، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 29-43
صدیقه امیری؛ سلیمان عباسی؛ حمید عزت پناه

37.

تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 227-239
مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده

38.

تبیین معادله عددی به‌منظور پیش‌بینی دبی خروجی بذر ذرت در موزع‌های غلتکی شیاردار

دوره 11، شماره 1، 1400، صفحه 17-27
حسین بلانیان؛ سید حسین کار پرورفرد؛ امین موسوی خانقاه؛ محمد حسین رئوفت؛ هادی عظیمی نژادیان

39.

تولید سوهان رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با کمک جایگزینی استویا-ایزومالت با شکر و جایگزینی کامل آرد برنج و ذرت با آرد گندم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 فروردین 1401
محمد گلی

40.

حذف آرسنیک از محلول لیچینگ باردار با استفاده از روش انعقاد الکتروشیمیایی

دوره 32، شماره 2، بهار و تابستان 1400، صفحه 95-114
سید مرتضی موسوی راد؛ علی حسن زاده سلبوئی

41.

مدلسازی و بهینه‌سازی اثر هندسه بال بر نیروی کششی و عمودی خاک ورز قلمی بالدار

دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 468-479
محمودرضا سالار؛ سید حسین کار پرورفرد

42.

مدل‏ سازی و ‏بهینه‏ سازی استخراج اسانس رزماری به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 فروردین 1401
بهمن ساعدپناه؛ ناصر بهروزی خزاعی؛ جلال خورشیدی

43.

مدل‌سازی و پیش‌بینی نیروهای وارد بر گاوآهن برگرداندار با استفاده از دو روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی

دوره 10، شماره 2، 1399، صفحه 169-185
محمد رحمتیان؛ رضا یگانه؛ محمد امین نعمت اللهی

44.

مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 427-438
نازنین عبدی؛ ندا مفتون آزاد؛ امیر حیدری نسب؛ فوژان بدیعی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.