- حسینی، س. ص. و ا. دوراندیش. 1385. الگوی انتقال قیمت پسته ایران در بازار جهانی، مجله علوم کشاورزی ایران، جلد 37، شماره 1، 9-1.
- حسینی، س. ص. و س. عابدی.1386. ارزیابی نقش مؤلفههای بازار و سیاستهای دولت در تعیین قیمت ذرت در ایران، مجله اقتصاد کشاورزی، جلد اول، شماره 1، 33-21.
- سازمان پژوهشهای برنامهریزی و اقتصاد کشاورزی. 1387. مدیریت امور پردازش و تنظیم یافتههای تحقیقاتی.
- شاهنوشی، ن. دهقانیان، س. قربانی، م و ی، آذرین فر.1385. تعیین مزیت نسبی محصولات صنعتی، جالیزی، سبزیجات، دانههای روغنی در استان خراسان: کاربرد شاخصهای نوع اول. مجله علوم و صنایع کشاورزی، جلد 20، شماره 4، 141-125.
- صداقت، ر. 1386. بررسی رشد و عوامل مؤثر بر توان رقابتی پسته ایران در بازارهای جهانی. مجله اقتصاد و کشاورزی، جلد اول، شماره 1، 125-115.
- محمدی، د 1383. تعیین مزیت نسبی دانههای روغنی و بررسی مشکلات تولید آنها در استان فارس. فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه، شماره 47، 125-151.
- محمودزاده، م. و م، زیبایی. 1383. بررسی عوامل مؤثر بر صادرات پسته ایران: یک تحلیل همجمعی. فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه، سال سیزدهم، شماره 46، 158-137.
- مقدسی، ر. و م، علیشاهی. 1386. مطالعه عوامل مؤثر بر سهم ایران در بازارهای جهانی محصولات کشاورزی (مطالعه موردی پسته و کشمش). مجله علوم کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات، شماره اول، 37-21.
- مهرابی بشرآبادی، ح. 1381. بررسی عوامل مؤثر بر سهم ایران از بازارهای جهانی پسته. فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه، سال دهم، شماره 39، 102-85.
- نجفی، ب. و ا، میرزایی. 1382، بررسی و تعیین مزیت نسبی محصولات زراعی در استان فارس. فصلنامه پژوهشنامه بازرگانی، شماره 76، 50-35.
- Balassa, B. Trade liberalisation and revealed comparative advantage. Manchester School of Economic and Social Studies, 33: 92– 123.
- Balassa, B. 1979. The changing pattern of comparative advantage in manufactured goods. Review of Economics and Statistics, 61: 259– 266.
- Balassa, B. 1986. Comparative advantage in manufactured goods: a reappraisal. Review of Economics and Statistics, 68: 315– 319.
- Brasili, A., Epifani, P., & Helg, R. 2002. On the dynamics of trade patterns. Cespri, Working Paper, 115, Italy.
- Dalum, B., Laursen, K., Villimsen, G. 1998. Structural change in the OECD export specialization patterns: de-specialiazation and stickiness. International Review of Applied Economics, 12: 423–443.
- Food and Agriculture Organization (FAO). 2007. .
- Helleiner, G. K. 1990. Trade strategy in medium-term adjustment. World Development, 18: 879-897.
- Karakaya, E. & Özgen, F. B. 2002. Economic Feasibility of Turkey’s Economic Integration with the EU: Perspectives from Trade Creation and Trade Diversion, paper presented at the METU VI. International Conference in Economics, September 2002, Ankara.
- Laursen, K. 1998. Revealed comparative advantage and the alternatives as measures of international specialization. Department of industrial economics and strategy, Working Paper, pp. 30-98.
- Lee, J. 1995. Comparative advantage in manufacturing as American determination of industrialization: The Korean case, World Development, 23, 1195-1214.
- Liesner, H. H. 1958. The European Common Market and British Industry, Economic Journal, 68: 302-16.
- Mookergee, R. 1997. Export Volume, exchange rate and global economic growth: the Indian experience, Applied Economics letters. 4: 425-429
- Razavi, Seyed, M.A., Emadzadeh, B., Rafe, A.& Mohammad Amini, A. 2007. The physical properties of pistachio nut and its kernel as a function of moisture content and variety: Part I. Geometrical properties. Journal of Food Engineering, 81: 209–217.
- Vollrath, T.L. 1991. A theoretical evaluation of alternative trade intensity measures of revealed comparative advantage. Weltwirtschaftliches Archiv. 127: 265– 280.
- Zhong, F. Zhigang, Xu. And Longbo, Fu. 2002. Regional comparative advantage in China,s main grain crops, http://www.Adelaide,Edu.Au/cies/cerc/gmpl.pdf.
|