مهرآوران, بابک, اسماعیلی, کاظم. (1393). رویکرد جدید در کاهش طعم و بو از آب سدکارده با استفاده از سامانه‌ی ترکیبی فراصوت، سوپرهواده و جذب سطحی (مطالعه موردی: تصفیه‌خانه‌ی آب شماره‌ی 1 مشهد). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), 23-28. doi: 10.22067/jwsd.v1i2.39603
بابک مهرآوران; کاظم اسماعیلی. "رویکرد جدید در کاهش طعم و بو از آب سدکارده با استفاده از سامانه‌ی ترکیبی فراصوت، سوپرهواده و جذب سطحی (مطالعه موردی: تصفیه‌خانه‌ی آب شماره‌ی 1 مشهد)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 2, 1393, 23-28. doi: 10.22067/jwsd.v1i2.39603
مهرآوران, بابک, اسماعیلی, کاظم. (1393). 'رویکرد جدید در کاهش طعم و بو از آب سدکارده با استفاده از سامانه‌ی ترکیبی فراصوت، سوپرهواده و جذب سطحی (مطالعه موردی: تصفیه‌خانه‌ی آب شماره‌ی 1 مشهد)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), pp. 23-28. doi: 10.22067/jwsd.v1i2.39603
مهرآوران, بابک, اسماعیلی, کاظم. رویکرد جدید در کاهش طعم و بو از آب سدکارده با استفاده از سامانه‌ی ترکیبی فراصوت، سوپرهواده و جذب سطحی (مطالعه موردی: تصفیه‌خانه‌ی آب شماره‌ی 1 مشهد). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 1(2): 23-28. doi: 10.22067/jwsd.v1i2.39603


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.