رضوی, سید محمد علی, حبیبی نجفی, محمدباقر, علائی روزبهانی, زهرا. (1384). تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب- شیره خرما (حلوا ارده کم چرب). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i2.213
سید محمد علی رضوی; محمدباقر حبیبی نجفی; زهرا علائی روزبهانی. "تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب- شیره خرما (حلوا ارده کم چرب)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 2, 1384, -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i2.213
رضوی, سید محمد علی, حبیبی نجفی, محمدباقر, علائی روزبهانی, زهرا. (1384). 'تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب- شیره خرما (حلوا ارده کم چرب)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i2.213
رضوی, سید محمد علی, حبیبی نجفی, محمدباقر, علائی روزبهانی, زهرا. تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب- شیره خرما (حلوا ارده کم چرب). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1384; 1(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i2.213