آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,167
تعداد مقالات22,389
تعداد مشاهده مقاله101,046,421
تعداد دریافت فایل اصل مقاله42,590,328
رضوی, سید محمد علی, حبیبی نجفی, محمدباقر, علائی روزبهانی, زهرا. (1384). تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب- شیره خرما (حلوا ارده کم چرب). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i2.213
سید محمد علی رضوی; محمدباقر حبیبی نجفی; زهرا علائی روزبهانی. "تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب- شیره خرما (حلوا ارده کم چرب)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 2, 1384, -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i2.213
رضوی, سید محمد علی, حبیبی نجفی, محمدباقر, علائی روزبهانی, زهرا. (1384). 'تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب- شیره خرما (حلوا ارده کم چرب)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i2.213
رضوی, سید محمد علی, حبیبی نجفی, محمدباقر, علائی روزبهانی, زهرا. تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب- شیره خرما (حلوا ارده کم چرب). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1384; 1(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i2.213


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب