گوهری اردبیلی, اشرف, حبیبی نجفی, محمدباقر, حدادخداپرست, محمدحسین. (1384). بررسی تأثیرجایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی بستنی نرم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i2.215
اشرف گوهری اردبیلی; محمدباقر حبیبی نجفی; محمدحسین حدادخداپرست. "بررسی تأثیرجایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی بستنی نرم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 2, 1384, -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i2.215
گوهری اردبیلی, اشرف, حبیبی نجفی, محمدباقر, حدادخداپرست, محمدحسین. (1384). 'بررسی تأثیرجایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی بستنی نرم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i2.215
گوهری اردبیلی, اشرف, حبیبی نجفی, محمدباقر, حدادخداپرست, محمدحسین. بررسی تأثیرجایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی بستنی نرم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1384; 1(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i2.215