ناصحی, بهزاد, مرتضوی, سید علی, رضوی, سید محمد علی. (1384). بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i2.219
بهزاد ناصحی; سید علی مرتضوی; سید محمد علی رضوی. "بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 2, 1384, -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i2.219
ناصحی, بهزاد, مرتضوی, سید علی, رضوی, سید محمد علی. (1384). 'بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i2.219
ناصحی, بهزاد, مرتضوی, سید علی, رضوی, سید محمد علی. بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1384; 1(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i2.219