آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,676
تعداد مشاهده مقاله79,580,811
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,510,801
Neyriz-Nagadehi, Moslem, Razavi-Rohani,, Seyed Mehdi, Karim,, Gity, Zeynali, Amir. (1391). Effects of monolaurin and lactic acid bacteria starter culture on growth of vegetative cells of Bacillus cereus in Iranian white fresh cheese. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), 75-84. doi: 10.22067/veterinary.v4i1.16815
Moslem Neyriz-Nagadehi; Seyed Mehdi Razavi-Rohani,; Gity Karim,; Amir Zeynali. "Effects of monolaurin and lactic acid bacteria starter culture on growth of vegetative cells of Bacillus cereus in Iranian white fresh cheese". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 1, 1391, 75-84. doi: 10.22067/veterinary.v4i1.16815
Neyriz-Nagadehi, Moslem, Razavi-Rohani,, Seyed Mehdi, Karim,, Gity, Zeynali, Amir. (1391). 'Effects of monolaurin and lactic acid bacteria starter culture on growth of vegetative cells of Bacillus cereus in Iranian white fresh cheese', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), pp. 75-84. doi: 10.22067/veterinary.v4i1.16815
Neyriz-Nagadehi, Moslem, Razavi-Rohani,, Seyed Mehdi, Karim,, Gity, Zeynali, Amir. Effects of monolaurin and lactic acid bacteria starter culture on growth of vegetative cells of Bacillus cereus in Iranian white fresh cheese. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 4(1): 75-84. doi: 10.22067/veterinary.v4i1.16815


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب