آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,649,695
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,016,222
Neyriz-Nagadehi, Moslem, Razavi-Rohani,, Seyed Mehdi, Karim,, Gity, Zeynali, Amir. (1391). Effects of monolaurin and lactic acid bacteria starter culture on growth of vegetative cells of Bacillus cereus in Iranian white fresh cheese. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), 75-84. doi: 10.22067/veterinary.v4i1.16815
Moslem Neyriz-Nagadehi; Seyed Mehdi Razavi-Rohani,; Gity Karim,; Amir Zeynali. "Effects of monolaurin and lactic acid bacteria starter culture on growth of vegetative cells of Bacillus cereus in Iranian white fresh cheese". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 1, 1391, 75-84. doi: 10.22067/veterinary.v4i1.16815
Neyriz-Nagadehi, Moslem, Razavi-Rohani,, Seyed Mehdi, Karim,, Gity, Zeynali, Amir. (1391). 'Effects of monolaurin and lactic acid bacteria starter culture on growth of vegetative cells of Bacillus cereus in Iranian white fresh cheese', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), pp. 75-84. doi: 10.22067/veterinary.v4i1.16815
Neyriz-Nagadehi, Moslem, Razavi-Rohani,, Seyed Mehdi, Karim,, Gity, Zeynali, Amir. Effects of monolaurin and lactic acid bacteria starter culture on growth of vegetative cells of Bacillus cereus in Iranian white fresh cheese. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 4(1): 75-84. doi: 10.22067/veterinary.v4i1.16815


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب