آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,817
تعداد مشاهده مقاله39,400,530
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,269,473
Neyriz-Nagadehi, Moslem, Razavi-Rohani,, Seyed Mehdi, Karim,, Gity, Zeynali, Amir. (1391). Effects of monolaurin and lactic acid bacteria starter culture on growth of vegetative cells of Bacillus cereus in Iranian white fresh cheese. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), 75-84. doi: 10.22067/veterinary.v4i1.16815
Moslem Neyriz-Nagadehi; Seyed Mehdi Razavi-Rohani,; Gity Karim,; Amir Zeynali. "Effects of monolaurin and lactic acid bacteria starter culture on growth of vegetative cells of Bacillus cereus in Iranian white fresh cheese". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 1, 1391, 75-84. doi: 10.22067/veterinary.v4i1.16815
Neyriz-Nagadehi, Moslem, Razavi-Rohani,, Seyed Mehdi, Karim,, Gity, Zeynali, Amir. (1391). 'Effects of monolaurin and lactic acid bacteria starter culture on growth of vegetative cells of Bacillus cereus in Iranian white fresh cheese', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), pp. 75-84. doi: 10.22067/veterinary.v4i1.16815
Neyriz-Nagadehi, Moslem, Razavi-Rohani,, Seyed Mehdi, Karim,, Gity, Zeynali, Amir. Effects of monolaurin and lactic acid bacteria starter culture on growth of vegetative cells of Bacillus cereus in Iranian white fresh cheese. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 4(1): 75-84. doi: 10.22067/veterinary.v4i1.16815


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب