آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,977
تعداد مقالات20,289
تعداد مشاهده مقاله22,287,194
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,817,717
ضیابخش دیلمی, مهسا, صداقت, ناصر, شهیدی, فخری. (1388). تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3393
مهسا ضیابخش دیلمی; ناصر صداقت; فخری شهیدی. "تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 1, 1388, -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3393
ضیابخش دیلمی, مهسا, صداقت, ناصر, شهیدی, فخری. (1388). 'تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3393
ضیابخش دیلمی, مهسا, صداقت, ناصر, شهیدی, فخری. تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 5(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3393


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب