آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,166
تعداد مقالات22,376
تعداد مشاهده مقاله100,900,556
تعداد دریافت فایل اصل مقاله42,329,538
علی پور, مریم, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, جعفری, سید مهدی. (1388). بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3394
مریم علی پور; مهدی کاشانی نژاد; یحیی مقصودلو; سید مهدی جعفری. "بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 1, 1388, -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3394
علی پور, مریم, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, جعفری, سید مهدی. (1388). 'بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3394
علی پور, مریم, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, جعفری, سید مهدی. بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 5(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3394


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب