آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,679
تعداد مشاهده مقاله79,684,364
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,527,038
علی پور, مریم, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, جعفری, سید مهدی. (1388). بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3394
مریم علی پور; مهدی کاشانی نژاد; یحیی مقصودلو; سید مهدی جعفری. "بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 1, 1388, -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3394
علی پور, مریم, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, جعفری, سید مهدی. (1388). 'بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3394
علی پور, مریم, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, جعفری, سید مهدی. بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 5(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3394


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب