آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,260
تعداد مشاهده مقاله19,780,318
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,111,337
علی پور, مریم, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, جعفری, سید مهدی. (1388). بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3394
مریم علی پور; مهدی کاشانی نژاد; یحیی مقصودلو; سید مهدی جعفری. "بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 1, 1388, -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3394
علی پور, مریم, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, جعفری, سید مهدی. (1388). 'بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3394
علی پور, مریم, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, جعفری, سید مهدی. بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 5(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3394


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب