افشاری جویباری, حسن, فرحناکی, عسگر. (1388). امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی: بررسی تغییرات رنگ خرمای مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3396
حسن افشاری جویباری; عسگر فرحناکی. "امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی: بررسی تغییرات رنگ خرمای مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 1, 1388, -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3396
افشاری جویباری, حسن, فرحناکی, عسگر. (1388). 'امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی: بررسی تغییرات رنگ خرمای مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3396
افشاری جویباری, حسن, فرحناکی, عسگر. امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی: بررسی تغییرات رنگ خرمای مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 5(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i1.3396