ملاولی, مهنا, بلندنظر, صاحبعلی, طباطبایی, سیدجلال. (1390). تأثیر مقادیر مختلف نیترات آمونیوم و سولفات پتاسیم بر غلظت برخی از عناصر معدنی در پیاز خوراکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(1), -. doi: 10.22067/jhorts4.v1390i1.9755
مهنا ملاولی; صاحبعلی بلندنظر; سیدجلال طباطبایی. "تأثیر مقادیر مختلف نیترات آمونیوم و سولفات پتاسیم بر غلظت برخی از عناصر معدنی در پیاز خوراکی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 1, 1390, -. doi: 10.22067/jhorts4.v1390i1.9755
ملاولی, مهنا, بلندنظر, صاحبعلی, طباطبایی, سیدجلال. (1390). 'تأثیر مقادیر مختلف نیترات آمونیوم و سولفات پتاسیم بر غلظت برخی از عناصر معدنی در پیاز خوراکی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(1), pp. -. doi: 10.22067/jhorts4.v1390i1.9755
ملاولی, مهنا, بلندنظر, صاحبعلی, طباطبایی, سیدجلال. تأثیر مقادیر مختلف نیترات آمونیوم و سولفات پتاسیم بر غلظت برخی از عناصر معدنی در پیاز خوراکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 25(1): -. doi: 10.22067/jhorts4.v1390i1.9755