آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,679
تعداد مشاهده مقاله79,662,043
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,524,173
محمدی, آذر, بی همتا, محمدرضا, دری, حمیدرضا. (1389). بررسی صفات مؤثر بر قابلیت پخت و درصد پروتئین در 15 ژنوتیپ لوبیای قرمز (Phaseolus vulgaris L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), 143-152. doi: 10.22067/ijpr.v1i2.9213
آذر محمدی; محمدرضا بی همتا; حمیدرضا دری. "بررسی صفات مؤثر بر قابلیت پخت و درصد پروتئین در 15 ژنوتیپ لوبیای قرمز (Phaseolus vulgaris L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 2, 1389, 143-152. doi: 10.22067/ijpr.v1i2.9213
محمدی, آذر, بی همتا, محمدرضا, دری, حمیدرضا. (1389). 'بررسی صفات مؤثر بر قابلیت پخت و درصد پروتئین در 15 ژنوتیپ لوبیای قرمز (Phaseolus vulgaris L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), pp. 143-152. doi: 10.22067/ijpr.v1i2.9213
محمدی, آذر, بی همتا, محمدرضا, دری, حمیدرضا. بررسی صفات مؤثر بر قابلیت پخت و درصد پروتئین در 15 ژنوتیپ لوبیای قرمز (Phaseolus vulgaris L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 1(2): 143-152. doi: 10.22067/ijpr.v1i2.9213


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب