محمدی, محمدی, بی همتا, محمدرضا, دری, حمیدرضا. (1389). بررسی صفات مؤثر بر قابلیت پخت و درصد پروتئین در 15 ژنوتیپ لوبیای قرمز (Phaseolus vulgaris L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), -. doi: 10.22067/ijpr.v1i2.9213
محمدی محمدی; محمدرضا بی همتا; حمیدرضا دری. "بررسی صفات مؤثر بر قابلیت پخت و درصد پروتئین در 15 ژنوتیپ لوبیای قرمز (Phaseolus vulgaris L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 2, 1389, -. doi: 10.22067/ijpr.v1i2.9213
محمدی, محمدی, بی همتا, محمدرضا, دری, حمیدرضا. (1389). 'بررسی صفات مؤثر بر قابلیت پخت و درصد پروتئین در 15 ژنوتیپ لوبیای قرمز (Phaseolus vulgaris L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), pp. -. doi: 10.22067/ijpr.v1i2.9213
محمدی, محمدی, بی همتا, محمدرضا, دری, حمیدرضا. بررسی صفات مؤثر بر قابلیت پخت و درصد پروتئین در 15 ژنوتیپ لوبیای قرمز (Phaseolus vulgaris L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 1(2): -. doi: 10.22067/ijpr.v1i2.9213