شجاع, آزاده, قاسم نژاد, محمود, مرتضوی, سید نجم الدین. (1390). تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت پس از برداشت میوه پرتقال های تامسون ناول و خونی در طی انبارداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), -. doi: 10.22067/jhorts4.v1390i0.9984
آزاده شجاع; محمود قاسم نژاد; سید نجم الدین مرتضوی. "تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت پس از برداشت میوه پرتقال های تامسون ناول و خونی در طی انبارداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 2, 1390, -. doi: 10.22067/jhorts4.v1390i0.9984
شجاع, آزاده, قاسم نژاد, محمود, مرتضوی, سید نجم الدین. (1390). 'تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت پس از برداشت میوه پرتقال های تامسون ناول و خونی در طی انبارداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), pp. -. doi: 10.22067/jhorts4.v1390i0.9984
شجاع, آزاده, قاسم نژاد, محمود, مرتضوی, سید نجم الدین. تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت پس از برداشت میوه پرتقال های تامسون ناول و خونی در طی انبارداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 25(2): -. doi: 10.22067/jhorts4.v1390i0.9984