خشنودی, سارا, حسینی, فرشته. (1389). تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیمو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i1.4023
سارا خشنودی; فرشته حسینی. "تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیمو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 1, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i1.4023
خشنودی, سارا, حسینی, فرشته. (1389). 'تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیمو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i1.4023
خشنودی, سارا, حسینی, فرشته. تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیمو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i1.4023