آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,874
تعداد مقالات19,720
تعداد مشاهده مقاله12,096,888
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,648,900
رضوی, سید محمد علی, بهزاد, خلیل, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1389). بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه‌های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i1.4026
سید محمد علی رضوی; خلیل بهزاد; مصطفی مظاهری طهرانی. "بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه‌های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 1, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i1.4026
رضوی, سید محمد علی, بهزاد, خلیل, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1389). 'بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه‌های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i1.4026
رضوی, سید محمد علی, بهزاد, خلیل, مظاهری طهرانی, مصطفی. بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه‌های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i1.4026


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب