رضوی, سید محمد علی, بهزاد, خلیل, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1389). بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانههای مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i1.4026
سید محمد علی رضوی; خلیل بهزاد; مصطفی مظاهری طهرانی. "بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانههای مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 1, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i1.4026
رضوی, سید محمد علی, بهزاد, خلیل, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1389). 'بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانههای مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i1.4026
رضوی, سید محمد علی, بهزاد, خلیل, مظاهری طهرانی, مصطفی. بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانههای مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i1.4026