آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,029
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,467,634
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,349,392
سپهری مقدم, حشمت, نصیری مقدم, حسن, دانش مسگران, محسن. (1388). استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(1), 61-72. doi: 10.22067/ijasr.v1i1.1243
حشمت سپهری مقدم; حسن نصیری مقدم; محسن دانش مسگران. "استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 1, 1388, 61-72. doi: 10.22067/ijasr.v1i1.1243
سپهری مقدم, حشمت, نصیری مقدم, حسن, دانش مسگران, محسن. (1388). 'استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(1), pp. 61-72. doi: 10.22067/ijasr.v1i1.1243
سپهری مقدم, حشمت, نصیری مقدم, حسن, دانش مسگران, محسن. استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 1(1): 61-72. doi: 10.22067/ijasr.v1i1.1243


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب