سپهری مقدم, حشمت, نصیری مقدم, حسن, دانش مسگران, محسن. (1388). استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجههای گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(1), 61-72. doi: 10.22067/ijasr.v1i1.1243
حشمت سپهری مقدم; حسن نصیری مقدم; محسن دانش مسگران. "استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجههای گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 1, 1388, 61-72. doi: 10.22067/ijasr.v1i1.1243
سپهری مقدم, حشمت, نصیری مقدم, حسن, دانش مسگران, محسن. (1388). 'استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجههای گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(1), pp. 61-72. doi: 10.22067/ijasr.v1i1.1243
سپهری مقدم, حشمت, نصیری مقدم, حسن, دانش مسگران, محسن. استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجههای گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 1(1): 61-72. doi: 10.22067/ijasr.v1i1.1243