آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,610
تعداد مشاهده مقاله28,687,101
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,476,338
سپهری مقدم, حشمت, نصیری مقدم, حسن, دانش مسگران, محسن. (1388). استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(1), 61-72. doi: 10.22067/ijasr.v1i1.1243
حشمت سپهری مقدم; حسن نصیری مقدم; محسن دانش مسگران. "استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 1, 1388, 61-72. doi: 10.22067/ijasr.v1i1.1243
سپهری مقدم, حشمت, نصیری مقدم, حسن, دانش مسگران, محسن. (1388). 'استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(1), pp. 61-72. doi: 10.22067/ijasr.v1i1.1243
سپهری مقدم, حشمت, نصیری مقدم, حسن, دانش مسگران, محسن. استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 1(1): 61-72. doi: 10.22067/ijasr.v1i1.1243


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب