آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,120
تعداد مقالات21,950
تعداد مشاهده مقاله93,954,237
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,580,970
سپهری مقدم, حشمت, نصیری مقدم, حسن, دانش مسگران, محسن. (1388). استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(1), 61-72. doi: 10.22067/ijasr.v1i1.1243
حشمت سپهری مقدم; حسن نصیری مقدم; محسن دانش مسگران. "استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 1, 1388, 61-72. doi: 10.22067/ijasr.v1i1.1243
سپهری مقدم, حشمت, نصیری مقدم, حسن, دانش مسگران, محسن. (1388). 'استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(1), pp. 61-72. doi: 10.22067/ijasr.v1i1.1243
سپهری مقدم, حشمت, نصیری مقدم, حسن, دانش مسگران, محسن. استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 1(1): 61-72. doi: 10.22067/ijasr.v1i1.1243


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب