الهی, محمد, رضوی, سید محمد علی, براتیان قرقی, زهره, پزشکی, پرنیان. (1389). تغییرات خصوصیات فیزیکی و کیفی شربت ساکارز انورته شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i2.7818
محمد الهی; سید محمد علی رضوی; زهره براتیان قرقی; پرنیان پزشکی. "تغییرات خصوصیات فیزیکی و کیفی شربت ساکارز انورته شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 2, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i2.7818
الهی, محمد, رضوی, سید محمد علی, براتیان قرقی, زهره, پزشکی, پرنیان. (1389). 'تغییرات خصوصیات فیزیکی و کیفی شربت ساکارز انورته شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i2.7818
الهی, محمد, رضوی, سید محمد علی, براتیان قرقی, زهره, پزشکی, پرنیان. تغییرات خصوصیات فیزیکی و کیفی شربت ساکارز انورته شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i2.7818