آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,166
تعداد مقالات22,374
تعداد مشاهده مقاله100,695,782
تعداد دریافت فایل اصل مقاله41,954,702
ذوالفقاری, مهدی, شعبان پور, بهاره, فلاح زاده, ساناز. (1389). مقایسه تاثیر عصاره های آویشن شیرازی، پیاز و کاکوتی کوهی بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i2.7821
مهدی ذوالفقاری; بهاره شعبان پور; ساناز فلاح زاده. "مقایسه تاثیر عصاره های آویشن شیرازی، پیاز و کاکوتی کوهی بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 2, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i2.7821
ذوالفقاری, مهدی, شعبان پور, بهاره, فلاح زاده, ساناز. (1389). 'مقایسه تاثیر عصاره های آویشن شیرازی، پیاز و کاکوتی کوهی بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i2.7821
ذوالفقاری, مهدی, شعبان پور, بهاره, فلاح زاده, ساناز. مقایسه تاثیر عصاره های آویشن شیرازی، پیاز و کاکوتی کوهی بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i2.7821


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب