آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,979
تعداد مقالات20,711
تعداد مشاهده مقاله34,380,254
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,433,573
ذوالفقاری, مهدی, شعبان پور, بهاره, فلاح زاده, ساناز. (1389). مقایسه تاثیر عصاره های آویشن شیرازی، پیاز و کاکوتی کوهی بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i2.7821
مهدی ذوالفقاری; بهاره شعبان پور; ساناز فلاح زاده. "مقایسه تاثیر عصاره های آویشن شیرازی، پیاز و کاکوتی کوهی بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 2, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i2.7821
ذوالفقاری, مهدی, شعبان پور, بهاره, فلاح زاده, ساناز. (1389). 'مقایسه تاثیر عصاره های آویشن شیرازی، پیاز و کاکوتی کوهی بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i2.7821
ذوالفقاری, مهدی, شعبان پور, بهاره, فلاح زاده, ساناز. مقایسه تاثیر عصاره های آویشن شیرازی، پیاز و کاکوتی کوهی بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i2.7821


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب