آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,153
تعداد مقالات22,473
تعداد مشاهده مقاله103,412,100
تعداد دریافت فایل اصل مقاله49,191,644
شیوازاد, محمود, کریم زاده, صادق, زاغری, مجتبی, طاهرخانی, رضا. (1389). بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(1), -. doi: 10.22067/ijasr.v2i1.3095
محمود شیوازاد; صادق کریم زاده; مجتبی زاغری; رضا طاهرخانی. "بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 1, 1389, -. doi: 10.22067/ijasr.v2i1.3095
شیوازاد, محمود, کریم زاده, صادق, زاغری, مجتبی, طاهرخانی, رضا. (1389). 'بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(1), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v2i1.3095
شیوازاد, محمود, کریم زاده, صادق, زاغری, مجتبی, طاهرخانی, رضا. بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 2(1): -. doi: 10.22067/ijasr.v2i1.3095


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب