آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,470
تعداد مشاهده مقاله56,051,749
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,259,341
شیوازاد, محمود, کریم زاده, صادق, زاغری, مجتبی, طاهرخانی, رضا. (1389). بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(1), -. doi: 10.22067/ijasr.v2i1.3095
محمود شیوازاد; صادق کریم زاده; مجتبی زاغری; رضا طاهرخانی. "بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 1, 1389, -. doi: 10.22067/ijasr.v2i1.3095
شیوازاد, محمود, کریم زاده, صادق, زاغری, مجتبی, طاهرخانی, رضا. (1389). 'بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(1), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v2i1.3095
شیوازاد, محمود, کریم زاده, صادق, زاغری, مجتبی, طاهرخانی, رضا. بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 2(1): -. doi: 10.22067/ijasr.v2i1.3095


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب