آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,677,775
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,035,190
شیوازاد, محمود, کریم زاده, صادق, زاغری, مجتبی, طاهرخانی, رضا. (1389). بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(1), -. doi: 10.22067/ijasr.v2i1.3095
محمود شیوازاد; صادق کریم زاده; مجتبی زاغری; رضا طاهرخانی. "بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 1, 1389, -. doi: 10.22067/ijasr.v2i1.3095
شیوازاد, محمود, کریم زاده, صادق, زاغری, مجتبی, طاهرخانی, رضا. (1389). 'بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(1), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v2i1.3095
شیوازاد, محمود, کریم زاده, صادق, زاغری, مجتبی, طاهرخانی, رضا. بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و تنظیم جیرههای غذایی بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 2(1): -. doi: 10.22067/ijasr.v2i1.3095


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب