آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,273
تعداد مشاهده مقاله20,921,815
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,908,113
جمشیدی کلجکاهی, نسرین, اسپرن, ویدا, حسینی, سید ابراهیم. (1389). تأثیر پکتین بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی تافوی (پنیر سویا) تولید شده توسط منعقد‌کننده‌های کلرید کلسیم و گلوکونو دلتا لاکتون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i2.7824
نسرین جمشیدی کلجکاهی; ویدا اسپرن; سید ابراهیم حسینی. "تأثیر پکتین بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی تافوی (پنیر سویا) تولید شده توسط منعقد‌کننده‌های کلرید کلسیم و گلوکونو دلتا لاکتون". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 2, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i2.7824
جمشیدی کلجکاهی, نسرین, اسپرن, ویدا, حسینی, سید ابراهیم. (1389). 'تأثیر پکتین بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی تافوی (پنیر سویا) تولید شده توسط منعقد‌کننده‌های کلرید کلسیم و گلوکونو دلتا لاکتون', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i2.7824
جمشیدی کلجکاهی, نسرین, اسپرن, ویدا, حسینی, سید ابراهیم. تأثیر پکتین بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی تافوی (پنیر سویا) تولید شده توسط منعقد‌کننده‌های کلرید کلسیم و گلوکونو دلتا لاکتون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i2.7824


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب