حسنی, فاطمه, جوانمرد, مجید, گروسی, فرزانه. (1389). بررسی ماندگاری میوه کیوی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن سبوس برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9099
فاطمه حسنی; مجید جوانمرد; فرزانه گروسی. "بررسی ماندگاری میوه کیوی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن سبوس برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 3, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9099
حسنی, فاطمه, جوانمرد, مجید, گروسی, فرزانه. (1389). 'بررسی ماندگاری میوه کیوی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن سبوس برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9099
حسنی, فاطمه, جوانمرد, مجید, گروسی, فرزانه. بررسی ماندگاری میوه کیوی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن سبوس برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9099