آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,150
تعداد مقالات22,418
تعداد مشاهده مقاله101,769,114
تعداد دریافت فایل اصل مقاله44,069,196
حسنی, فاطمه, جوانمرد, مجید, گروسی, فرزانه. (1389). بررسی ماندگاری میوه کیوی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن سبوس برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9099
فاطمه حسنی; مجید جوانمرد; فرزانه گروسی. "بررسی ماندگاری میوه کیوی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن سبوس برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 3, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9099
حسنی, فاطمه, جوانمرد, مجید, گروسی, فرزانه. (1389). 'بررسی ماندگاری میوه کیوی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن سبوس برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9099
حسنی, فاطمه, جوانمرد, مجید, گروسی, فرزانه. بررسی ماندگاری میوه کیوی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن سبوس برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9099


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب