آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,125
تعداد مقالات21,994
تعداد مشاهده مقاله94,192,582
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,996,069
حسنی, فاطمه, جوانمرد, مجید, گروسی, فرزانه. (1389). بررسی ماندگاری میوه کیوی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن سبوس برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9099
فاطمه حسنی; مجید جوانمرد; فرزانه گروسی. "بررسی ماندگاری میوه کیوی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن سبوس برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 3, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9099
حسنی, فاطمه, جوانمرد, مجید, گروسی, فرزانه. (1389). 'بررسی ماندگاری میوه کیوی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن سبوس برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9099
حسنی, فاطمه, جوانمرد, مجید, گروسی, فرزانه. بررسی ماندگاری میوه کیوی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن سبوس برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9099


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب