غلام نژاد نصیرآبادی, سمیه, آرویی, حسین, نعمتی, سید حسین. (1390). بررسی تاثیر نسبتهای کوکوپیت و ورمی کمپوست به عنوان بسترکاشت بر سبز شدن و برخی ویژگیهای کمی و کیفی نشاء فلفل شیرین (L. Capsicum annuum). سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(4), -. doi: 10.22067/jhorts4.v1390i0.11600
سمیه غلام نژاد نصیرآبادی; حسین آرویی; سید حسین نعمتی. "بررسی تاثیر نسبتهای کوکوپیت و ورمی کمپوست به عنوان بسترکاشت بر سبز شدن و برخی ویژگیهای کمی و کیفی نشاء فلفل شیرین (L. Capsicum annuum)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 4, 1390, -. doi: 10.22067/jhorts4.v1390i0.11600
غلام نژاد نصیرآبادی, سمیه, آرویی, حسین, نعمتی, سید حسین. (1390). 'بررسی تاثیر نسبتهای کوکوپیت و ورمی کمپوست به عنوان بسترکاشت بر سبز شدن و برخی ویژگیهای کمی و کیفی نشاء فلفل شیرین (L. Capsicum annuum)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(4), pp. -. doi: 10.22067/jhorts4.v1390i0.11600
غلام نژاد نصیرآبادی, سمیه, آرویی, حسین, نعمتی, سید حسین. بررسی تاثیر نسبتهای کوکوپیت و ورمی کمپوست به عنوان بسترکاشت بر سبز شدن و برخی ویژگیهای کمی و کیفی نشاء فلفل شیرین (L. Capsicum annuum). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 25(4): -. doi: 10.22067/jhorts4.v1390i0.11600