آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,155
تعداد مقالات22,244
تعداد مشاهده مقاله98,385,434
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,971,830
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, رضایی, راحیل. (1389). بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9103
سهیل امیری; مهران اعلمی; راحیل رضایی. "بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 3, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9103
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, رضایی, راحیل. (1389). 'بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9103
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, رضایی, راحیل. بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9103


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب