آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,007
تعداد مقالات20,941
تعداد مشاهده مقاله44,577,167
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,189,797
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, رضایی, راحیل. (1389). بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9103
سهیل امیری; مهران اعلمی; راحیل رضایی. "بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 3, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9103
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, رضایی, راحیل. (1389). 'بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9103
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, رضایی, راحیل. بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9103


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب