آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,741,698
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,784,916
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, رضایی, راحیل. (1389). بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9103
سهیل امیری; مهران اعلمی; راحیل رضایی. "بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 3, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9103
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, رضایی, راحیل. (1389). 'بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9103
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, رضایی, راحیل. بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9103


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب