آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,087
تعداد مقالات21,634
تعداد مشاهده مقاله73,934,128
تعداد دریافت فایل اصل مقاله24,909,093
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, رضایی, راحیل. (1389). بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9103
سهیل امیری; مهران اعلمی; راحیل رضایی. "بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 3, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9103
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, رضایی, راحیل. (1389). 'بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9103
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, رضایی, راحیل. بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i3.9103


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب