آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,603,749
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,690,544
اکبری, فریده, پوری, کامبیز, کامکار, بهنام, عالیمقام, سید مجید. (1390). تأثیر بقایای گندم، یونجه، ذرت، سویا و پنبه بر محتوای پتاسیم خاک و جذب آن در گندم(Triticum aestivum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(2), 162-171. doi: 10.22067/jag.v3i2.13519
فریده اکبری; کامبیز پوری; بهنام کامکار; سید مجید عالیمقام. "تأثیر بقایای گندم، یونجه، ذرت، سویا و پنبه بر محتوای پتاسیم خاک و جذب آن در گندم(Triticum aestivum L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, 2, 1390, 162-171. doi: 10.22067/jag.v3i2.13519
اکبری, فریده, پوری, کامبیز, کامکار, بهنام, عالیمقام, سید مجید. (1390). 'تأثیر بقایای گندم، یونجه، ذرت، سویا و پنبه بر محتوای پتاسیم خاک و جذب آن در گندم(Triticum aestivum L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(2), pp. 162-171. doi: 10.22067/jag.v3i2.13519
اکبری, فریده, پوری, کامبیز, کامکار, بهنام, عالیمقام, سید مجید. تأثیر بقایای گندم، یونجه، ذرت، سویا و پنبه بر محتوای پتاسیم خاک و جذب آن در گندم(Triticum aestivum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 3(2): 162-171. doi: 10.22067/jag.v3i2.13519


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب