اکبری, فریده, پوری, کامبیز, کامکار, بهنام, عالیمقام, سید مجید. (1390). تأثیر بقایای گندم، یونجه، ذرت، سویا و پنبه بر محتوای پتاسیم خاک و جذب آن در گندم(Triticum aestivum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(2), 162-171. doi: 10.22067/jag.v3i2.13519
فریده اکبری; کامبیز پوری; بهنام کامکار; سید مجید عالیمقام. "تأثیر بقایای گندم، یونجه، ذرت، سویا و پنبه بر محتوای پتاسیم خاک و جذب آن در گندم(Triticum aestivum L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, 2, 1390, 162-171. doi: 10.22067/jag.v3i2.13519
اکبری, فریده, پوری, کامبیز, کامکار, بهنام, عالیمقام, سید مجید. (1390). 'تأثیر بقایای گندم، یونجه، ذرت، سویا و پنبه بر محتوای پتاسیم خاک و جذب آن در گندم(Triticum aestivum L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(2), pp. 162-171. doi: 10.22067/jag.v3i2.13519
اکبری, فریده, پوری, کامبیز, کامکار, بهنام, عالیمقام, سید مجید. تأثیر بقایای گندم، یونجه، ذرت، سویا و پنبه بر محتوای پتاسیم خاک و جذب آن در گندم(Triticum aestivum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 3(2): 162-171. doi: 10.22067/jag.v3i2.13519