صدیقی, اعظم, غلامی, منصور, ساریخانی, حسن, ارشادی, احمد. (1391). اثر اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن در میوه گیلاس رقم سیاه مشهد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), -. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.14664
اعظم صدیقی; منصور غلامی; حسن ساریخانی; احمد ارشادی. "اثر اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن در میوه گیلاس رقم سیاه مشهد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 2, 1391, -. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.14664
صدیقی, اعظم, غلامی, منصور, ساریخانی, حسن, ارشادی, احمد. (1391). 'اثر اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن در میوه گیلاس رقم سیاه مشهد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), pp. -. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.14664
صدیقی, اعظم, غلامی, منصور, ساریخانی, حسن, ارشادی, احمد. اثر اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن در میوه گیلاس رقم سیاه مشهد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 26(2): -. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.14664