آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,026
تعداد مقالات21,103
تعداد مشاهده مقاله47,272,745
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,109,330
میلانی, الناز, بقایی, هما, مرتضوی, سید علی. (1390). اثر جایگزینی عسل، خرما و گوار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافت و ویسکوزیته. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i2.10059
الناز میلانی; هما بقایی; سید علی مرتضوی. "اثر جایگزینی عسل، خرما و گوار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافت و ویسکوزیته". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 2, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i2.10059
میلانی, الناز, بقایی, هما, مرتضوی, سید علی. (1390). 'اثر جایگزینی عسل، خرما و گوار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافت و ویسکوزیته', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i2.10059
میلانی, الناز, بقایی, هما, مرتضوی, سید علی. اثر جایگزینی عسل، خرما و گوار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافت و ویسکوزیته. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i2.10059


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب