عمادزاده, بهاره, وریدی, محمد جواد, نصیری محلاتی, مهدی. (1390). بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوسفند در ساعات مختلف پس از کشتار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i2.10065
بهاره عمادزاده; محمد جواد وریدی; مهدی نصیری محلاتی. "بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوسفند در ساعات مختلف پس از کشتار". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 2, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i2.10065
عمادزاده, بهاره, وریدی, محمد جواد, نصیری محلاتی, مهدی. (1390). 'بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوسفند در ساعات مختلف پس از کشتار', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i2.10065
عمادزاده, بهاره, وریدی, محمد جواد, نصیری محلاتی, مهدی. بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوسفند در ساعات مختلف پس از کشتار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i2.10065


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.