آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,260
تعداد مشاهده مقاله19,779,122
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,107,007
غلامحسین پور, علی اکبر, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1390). استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم‌چرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i2.10066
علی اکبر غلامحسین پور; مصطفی مظاهری طهرانی. "استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم‌چرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 2, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i2.10066
غلامحسین پور, علی اکبر, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1390). 'استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم‌چرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i2.10066
غلامحسین پور, علی اکبر, مظاهری طهرانی, مصطفی. استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم‌چرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i2.10066


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب