آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,507,945
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,615,681
حسن آبادی, احمد, حسینی, موسی, علیپور, فهیمه. (1389). بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و لیزین جیره غذایی بر عملکرد و ابقای ظاهری نیتروژن در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(3), -. doi: 10.22067/ijasr.v3i3.11293
احمد حسن آبادی; موسی حسینی; فهیمه علیپور. "بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و لیزین جیره غذایی بر عملکرد و ابقای ظاهری نیتروژن در جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, 3, 1389, -. doi: 10.22067/ijasr.v3i3.11293
حسن آبادی, احمد, حسینی, موسی, علیپور, فهیمه. (1389). 'بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و لیزین جیره غذایی بر عملکرد و ابقای ظاهری نیتروژن در جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(3), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v3i3.11293
حسن آبادی, احمد, حسینی, موسی, علیپور, فهیمه. بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و لیزین جیره غذایی بر عملکرد و ابقای ظاهری نیتروژن در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 3(3): -. doi: 10.22067/ijasr.v3i3.11293


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب