اصغرپور, حسین, فلاحی, فیروز, دهقانی, علی. (1391). تاثیر نوآوری بر بی ثباتی سهم بازار در صنایع غذایی و آشامیدنی ایران (روشLSTR). سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), 204-217. doi: 10.22067/jead2.v1391i3.17777
حسین اصغرپور; فیروز فلاحی; علی دهقانی. "تاثیر نوآوری بر بی ثباتی سهم بازار در صنایع غذایی و آشامیدنی ایران (روشLSTR)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 3, 1391, 204-217. doi: 10.22067/jead2.v1391i3.17777
اصغرپور, حسین, فلاحی, فیروز, دهقانی, علی. (1391). 'تاثیر نوآوری بر بی ثباتی سهم بازار در صنایع غذایی و آشامیدنی ایران (روشLSTR)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), pp. 204-217. doi: 10.22067/jead2.v1391i3.17777
اصغرپور, حسین, فلاحی, فیروز, دهقانی, علی. تاثیر نوآوری بر بی ثباتی سهم بازار در صنایع غذایی و آشامیدنی ایران (روشLSTR). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 26(3): 204-217. doi: 10.22067/jead2.v1391i3.17777