آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,253
تعداد مشاهده مقاله19,594,669
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,958,006
رشیدی, حسن, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, قدس روحانی, محسن. (1390). تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10128
حسن رشیدی; مصطفی مظاهری طهرانی; سید محمد علی رضوی; محسن قدس روحانی. "تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 3, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10128
رشیدی, حسن, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, قدس روحانی, محسن. (1390). 'تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10128
رشیدی, حسن, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, قدس روحانی, محسن. تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10128


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب