رشیدی, حسن, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, قدس روحانی, محسن. (1390). تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10128
حسن رشیدی; مصطفی مظاهری طهرانی; سید محمد علی رضوی; محسن قدس روحانی. "تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 3, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10128
رشیدی, حسن, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, قدس روحانی, محسن. (1390). 'تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10128
رشیدی, حسن, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, قدس روحانی, محسن. تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10128