آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,992
تعداد مقالات20,757
تعداد مشاهده مقاله37,265,377
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,835,554
رشیدی, حسن, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, قدس روحانی, محسن. (1390). تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10128
حسن رشیدی; مصطفی مظاهری طهرانی; سید محمد علی رضوی; محسن قدس روحانی. "تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 3, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10128
رشیدی, حسن, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, قدس روحانی, محسن. (1390). 'تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10128
رشیدی, حسن, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, قدس روحانی, محسن. تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10128


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب