صادقی چروری, مرتضی, گلچین, احمد, مرتضوی, سید نجم الدین. (1391). بررسی تاثیر رقم ، تراکم بوته و محلول پاشی عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی گل ، پیاز و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده لیلیوم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), -. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.15194
مرتضی صادقی چروری; احمد گلچین; سید نجم الدین مرتضوی. "بررسی تاثیر رقم ، تراکم بوته و محلول پاشی عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی گل ، پیاز و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده لیلیوم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 3, 1391, -. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.15194
صادقی چروری, مرتضی, گلچین, احمد, مرتضوی, سید نجم الدین. (1391). 'بررسی تاثیر رقم ، تراکم بوته و محلول پاشی عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی گل ، پیاز و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده لیلیوم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), pp. -. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.15194
صادقی چروری, مرتضی, گلچین, احمد, مرتضوی, سید نجم الدین. بررسی تاثیر رقم ، تراکم بوته و محلول پاشی عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی گل ، پیاز و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده لیلیوم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 26(3): -. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.15194