آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,148
تعداد مقالات22,405
تعداد مشاهده مقاله101,498,885
تعداد دریافت فایل اصل مقاله43,441,998
بحرینی, معصومه, حبیبی نجفی, محمدباقر, باسامی, محمدرضا, عباس زادگان, مرتضی, بهرامی, احمدرضا, اجتهادی, حمید رضا. (1390). ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10130
معصومه بحرینی; محمدباقر حبیبی نجفی; محمدرضا باسامی; مرتضی عباس زادگان; احمدرضا بهرامی; حمید رضا اجتهادی. "ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 3, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10130
بحرینی, معصومه, حبیبی نجفی, محمدباقر, باسامی, محمدرضا, عباس زادگان, مرتضی, بهرامی, احمدرضا, اجتهادی, حمید رضا. (1390). 'ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10130
بحرینی, معصومه, حبیبی نجفی, محمدباقر, باسامی, محمدرضا, عباس زادگان, مرتضی, بهرامی, احمدرضا, اجتهادی, حمید رضا. ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10130


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب