آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,273
تعداد مشاهده مقاله20,900,992
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,893,465
بحرینی, معصومه, حبیبی نجفی, محمدباقر, باسامی, محمدرضا, عباس زادگان, مرتضی, بهرامی, احمدرضا, اجتهادی, حمید رضا. (1390). ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10130
معصومه بحرینی; محمدباقر حبیبی نجفی; محمدرضا باسامی; مرتضی عباس زادگان; احمدرضا بهرامی; حمید رضا اجتهادی. "ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 3, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10130
بحرینی, معصومه, حبیبی نجفی, محمدباقر, باسامی, محمدرضا, عباس زادگان, مرتضی, بهرامی, احمدرضا, اجتهادی, حمید رضا. (1390). 'ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10130
بحرینی, معصومه, حبیبی نجفی, محمدباقر, باسامی, محمدرضا, عباس زادگان, مرتضی, بهرامی, احمدرضا, اجتهادی, حمید رضا. ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10130


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب