آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,273
تعداد مشاهده مقاله20,961,592
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,934,332
مظاهری طهرانی, مصطفی, یگانه زاد, سمیرا, رئوفی, نسیم. (1390). بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(4), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i4.11704
مصطفی مظاهری طهرانی; سمیرا یگانه زاد; نسیم رئوفی. "بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 4, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i4.11704
مظاهری طهرانی, مصطفی, یگانه زاد, سمیرا, رئوفی, نسیم. (1390). 'بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(4), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i4.11704
مظاهری طهرانی, مصطفی, یگانه زاد, سمیرا, رئوفی, نسیم. بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(4): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i4.11704


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب